عطیه مرشدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، اظهار کرد: بررسیها نشان میدهد که فندق سرشار از ویتامینهای A ، B۱، B۲، C و ویتامین E است.
وی بیان کرد: فندق سرشار از املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
این متخصص تغذیه تأکید کرد: متخصصان بر این باور هستند که اسیدفولیک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون جلوگیری میکند و در تنظیم قند خون افراد مؤثر است.
مرشدی همچنین گفت: مصرف فندق حدود ۴۶ میلیگرم منیزیم به بدن میرساند که سبب کاهش فشارخون و خطر ابتلا به دیابت خواهد شد.
نظر شما